Beveiligen is maatwerk

Iedere woning of bedrijf is anders. Een goed concept houdt rekening met verschillende factoren. Daarom doen wij een voorafgaande studie.
Pas dan kunnen we u een doeltreffende beveiliging aanbieden.
Al onze beveiligingen worden aangeboden, comform de wetgeving en de Incert normen.


Wenst u meer te weten over wetgeving en Incert ?

Certificering.

Offerte op maat.Veiligheid en comfort ineen, dit is waar het ATS systeem voor staat. Het Advisor Advanced beveiligingssysteem integreert zich perfect in uw dagelijks leven. Flexibiliteit, gebruiksvriendelijk en eenvoudig aan te passen.
Een combinatie van bedrade en draadloze componenten, zowel voor inbraak al brand, zorgt dat het systeem flexibel kan aangewend worden.
ATS staat voor een volledig systeem, die alle mogelijke functies van hedendaagse beveiliging integreert. En volledig aan te passen aan uw behoeften.
Meer info.


The Next Generation

The Next Generation

XGEN, het systeem van nu en de toekomst. Helemaal klaar om u nu al een optimale beveiliging te bieden. Maar ook helemaal klaar om toekomstige ontwikkelingen te integreren.
Het handige touch klavier is eenvoudig en overzichtelijk in gebruik.
Het centrale deel biedt standaard reeds alle functies en aansluitmogelijkheden voor een optimale beveiliging. En door de Cloud connectie kunt u uw smartphone gebruiken voor bediening, ontvangen van meldingen en beheer van uw veiligheid.
Meer info.


Zerowire is het perfecte draadloze beveiligingssysteem tegen inbrekers.

Dankzij de UltraSync+ app kunt u uw systeem op afstand bedienen. De handige spraakondersteuning op het paneel laat u eenvoudig weten wat de status van het systeem is. Bij alarm kan de ZeroWire een bericht sturen naar uw smartphone en/ of meldkamer. Ook camera’s, rookmelder en paniekknop zijn beschikbaar op het ZeroWire systeem.
Meer info.